Humanitas
Bine ați venit pe pagina noastră!
Cabinetul nostru a fost înființat în 1992 sub forma unor cabinete medicale de specialitate comasate, cu laborator propriu.
Viziunea noastră a fost de a oferi servicii medicale generale, tuturor membrilor familiei prin calitate, dinamism și inovare. Esența activității noastre de a presta servicii medicale personalizate și performante.
Misiunea noastră este să fim un partener pe termen lung în domeniul asistenței medicale, la standarde ridicate, înțelegând dorințele și anticipând nevoile pacienților oferind servicii cu profesionalism și devotament, utilizând technologia avansată.
Am fost printre primii care au avut curajul sa se organizeze intr-o forma privata la nivelul zonei geografice a Ciucului.
Pe parcurs am intrat in relații contractuale cu casa de asigurări, respectiv cu diferite centre medicale: Centru Medical Unirea, ROMAR, Clinica Polisano, Gral Medical, Allianz-Țiriac Asigurări, ING Asigurări.
Program

Luni – Vineri: 9,00 – 13,00
Luni, Miercuri, Joi: 16,00 – 19,30

Parteneri
Centrul Medical Unirea Bucuresti
Medical Ocupational
ING Asigurari
Prodia Labor M.Ciuc
Clinica Polisano
Gral Medical
Allianz-Țiriac Asigurări
HUMANITAS
GALERIE FOTO
Investim in viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operațional Regional și cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională
Notă: Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.